Centenars d'esportistes fan multitudinaria la 6a edició del Torneig de Reis de la UESC

La cita ha aplegat 42 equips de categories preinfantil i infantil a la ZEM de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

El bàsquet s'ha convertit en el gran protagonista de l'entrada al nou any amb un Catalana Occident Torneig de Reis de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) que ha emplenat la ZEM de la Rambla del Celler de centenars de joves jugadors. Un total de 42 equips en les categories preinfantil i infantil ha participat en l'edició d'enguany i ha demostrat ser un dels tornejos consolidats a la ciutat. Equips com el Joventut de Badalona, el Grup Barna i el Club Bàsquet Hospitalet són alguns dels clubs que hi han participat.

El president de la UESC, Vicenç Beltrán, ha posat en valor la capacitat de reunir 'tants equips en dates de vacances' i ha destacat el nivell competitiu dels participants. Com en les darreres edicions, el conjunt ASDI també ha disputat un partit d'exhibició.

Més enllà de la cita esportiva, el club ha organitzat un servei de bar i una tómbola solidària en benefici de la Fundació Vicente Ferrer.




Vicenç Beltrán

Hem aconseguit que vinguin molts equips. El nivell és bastant similar i els partits són molt ajustats, que és el que interessa. Són unes jornades perquè les famílies i els jugadors s'ho passin bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.