L'equip masculí preinfantil de la UESC fa història i guanyar el Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

L'equip preinfantil de la UESC, campió de Catalunya / Font: UESC

L'equip preinfantil de la UESC, campió de Catalunya / Font: UESC

La UESC masculina guanya el Campionat de Catalunya (74-71) davant el FC Barcelona a la final de la competició disputada aquest diumenge a Solsona. Els de Dani José fan història i assoleixen un títol històric davant el totpoderós Barça. Els santcugatencs s'han hagut de refer d'un desavantatge de 18 punts per acabar aixecant el títol.

Èxit sense precedents per al bàsquet santcugatenc amb el títol assolit. Els vermell-i-negres han disputat el Campionat de Catalunya després de finalitzar tercers a la lliga regular. Aquest fet els hi ha permès accedir al Campionat de Catalunya amb els vuit millors conjunts catalans. Els de Dani José han superat (81-42) el Valls als quarts de final i després han derrotat (91-50) el Caldes a semifinals. Finalment els joves jugadors vermell-i-negres s'han desfet del Barça i han alçat el títol. El tècnic, Dani Josés, atribueix l'èxit a la feina feta pels jugadors en un triomf històric per als santcugatencs. El títol també ha servit perquè el jugador de la UESC Àlex Carol tingui una oferta per jugar al Barça o al Joventut de Badalona.




Dani José

Els jugadors han treballat molt i a més tenen un gran talent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.