Mònica Mateu substitueix Valentí Feixas a la presidència de la UESC


  • Comparteix:

Mònica Mateu, nova presidenta de la UESC / Font: Unió Esportiva Sant Cugat

Mònica Mateu, nova presidenta de la UESC / Font: Unió Esportiva Sant Cugat

Mònica Mateu s'ha convertit en la nova presidenta de la UESC substituint Valentí Feixas que deixa el càrrec per motius professionals. Mateu, en declaracions a Cugat.cat, avança que un dels seus reptes és garantir que tots els nens i nenes juguin a bàsquet durant la seva carrera esportiva a la nostra ciutat, potenciar l'àrea femenina i el tennis taula. De la seva banda Feixas marxa satisfet pel treball fet i creu que Mateu 'és la persona ideal' per liderar el nou projecte. El mandat de Mateu serà de dos o quatre anys en funció del que s'aprovi a l'assemblea de l'entitat.

La UESC té nova presidenta en la figura de Mònica Mateu que fins aquest dilluns era vicepresidenta. El club ha comunicat aquest relleu on agraeix el treball de Valentí Feixas que tanca la seva segona etapa iniciada al juny de 2011. El ja expresident Valentí Feixas destaca el treball fet amb els companys de junta i la direcció tècnica que ha suposat un canvi per al club.

Valentí Feixas

Destaco la feina que hem fet amb els companys de junta i la direcció tècnica.


Per Feixas, Mateu 'és la persona indicada' per estar al capdavant de l'entitat. Feixas destaca que Mateu garanteix la bona organització del club.

Valentí Feixas

És la persona indicada a nivell d'institució. La Mònica garanteix una bona organització com a club.


Mateu ha reconegut que Feixas havia de deixar el càrrec a final de temporada, però tot ha anat més ràpid del que s'esperava. Mateu destaca la dedicació que tindrà per a la UESC.

Mònica Mateu

Ha estat una decisió molt sobtada. Esperàvem que ho deixés a final de temporada.


La nova presidenta també ha parlat de nous projectes com el de potenciar l'àrea femenina i el tennis taula. Mateu vol garantir que tots els jugadors de la UESC puguin complir la seva carrera esportiva al club vermell-i-negre.

Mònica Mateu

Volem potenciar l'àrea femenina i també el tennis taula.


Mateu té per endavant dos o quatre anys en funció del que s'aprovi a l'assemblea de l'entitat encara sense data.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.