El Sant Cugat Esport presenta candidatura a la Creu de Sant Jordi


  • Comparteix:

Santasusagna ha confirmat que l'entitat opta a la Creu de Sant Jordi

Santasusagna ha confirmat que l'entitat opta a la Creu de Sant Jordi

El Sant Cugat Esport ha presentat candidatura per rebre la Creu de Sant Jordi, màxima distinció que atorga la Generalitat a persones o entitats pels serveis destacats a Catalunya. El seu president, Llorenç Santasusagna, assenyala, que a banda dels 100 anys de l'entitat, cal valorar la tasca solidària i de valors que fa el club a la ciutat.

El SantCu ja ha presentat el dossier necessari a la Conselleria de Cultura per optar a la Creu de Sant Jordi que s'atorga a l'abril. Santasusagna creu que s'ha de valorar l'aposta solidària i de valors del club.

Llorenç Santasusagna

El Campus Sant Cugat-Índia, la recollida de roba per a diferents ONG i l'equip SantCu-ASDI són alguns dels aspectes solidaris amb els quals treballa l'entitat.


La Generalitat comunicarà els guanyadors de la Creu de Sant Jordi al març. El Junior també ha presentat candidatura a aquest guardó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.