El SantCu perd al camp del Banyoles i ja encadena cinc partits sense guanyar

El SantCu ha caigut a Banyoles

El masculí del Sant Cugat Futbol Club ha perdut (2-1) al camp del Banyoles, en un partit marcat per l'expulsió de Victor Castro abans del descans, i pel cansament acumulat del partit de dijous contra el Manresa. Els vermell-i-negres encadenen tres derrotes seguides i cinc partits sense guanyar, i segueixen avantpenúltims amb quatre punts després de set jornades. La setmana que ve, el SantCu està obligat a guanyar el cuer a casa si no vol fer encara més profunda la ferida.

El SantCu arribava a Banyoles amb la derrota a Manresa encara molt recent, tant a les cames com a la ment, tocats per la crueltat del gol encaixat a l'últim minut del partit de dijous. A més, els del Pla de l'Estany s'han avançat en la primera ocasió que han tingut, i als santcugatencs els ha tocat remar en contra tot el partit.

Per si això no fos poc, el lateral Victor Castro ha vist la targeta vermella directa just abans del descans, en una enganxada amb un jugador rival que l'àrbitre ha castigat amb l'expulsió. A la segona meitat, els locals han fet el segon i el SantCu només ha pogut marcar el gol de l'honor a les acaballes, obra de Simon Basanta.

El tècnic vermell-i-negre, Lluís Macià, diu que la setmana que ve toca guanyar 'sí o sí'.

Lluís Macià

L'expulsió ens ha condicionat, i també el partit de fa dos dies a Manresa, que va ser molt intens. No queda una altra cosa que aixecar-se, treballar i guanyar dissabte a casa.

Dissabte que ve els santcugatencs reben el cuer, el Castellar, que tot just ha sumat el seu primer punt aquesta jornada.