Jaime Martínez deixa la banqueta del Futbol Sala Sant Cugat després de tres temporades


  • Comparteix:

El tècnic Jaime Martínez després del duel davant l'Arenys

El tècnic Jaime Martínez després del duel davant l'Arenys

L'entrenador Jaime Martínez deixa la banqueta del Futbol Sala Sant Cugat després de tres temporades al capdavant del primer equip, en la segona etapa com a tècnic vermell-i-negre. El club prepara una restructuració a nivell esportiu i l'entrenador ha estat la primera baixa sensible de cara al curs que ve, on l'equip passarà a jugar al nou pavelló de la Guinardera. De totes maneres, tant el president Jordi Palau com l'entrenador han expressat la seva voluntat de seguir vinculats.

El FS Sant Cugat buscarà mantenir-se de nou a la Tercera Divisió la temporada que ve però no comptarà amb la gestió del fins ara tècnic Jaime Martínez. Així ho ha explicat el president del club, Jordi Palau, que assegura que hi hauran grans canvis al voltant de l'entitat vermell-i-negra en l'àmbit esportiu, més enllà de la nova pista on jugaran els equips vermell-i-negres al pavelló de la Guinardera.

Els moviments, doncs, han començat amb l'adéu de Martínez com a entrenador, i es preveu que també hi hagi baixes a les files del primer equip, en funció de les prioritats del nou entrenador. El president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, parla de canvis a nivell estructural.

Jordi Palau

La restructuració és a nivell esportiu, tant entrenadors com jugadors. S'està treballant, primer voliem tancar la part de direcció


Palau també ha assegurat que l'objectiu de l'entitat santcugatenca és seguir creixent des de la base i formar jugadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.