El femení del Junior revalida el títol de campió de Catalunya d'hoquei sala


  • Comparteix:

Les jugadores i el cos tècnic del Junior amb les medalles

Les jugadores i el cos tècnic del Junior amb les medalles

El femení del Junior es proclama campió de Catalunya d'hoquei sala amb un balanç de cinc victòries i un empat. Les de Joan Vidal guanyen així el cinquè títol en els darrers sis anys i el segon de la temporada, després d'imposar-se al català d'herba.

Les blau-i-negres han fet gairebé un campionat perfecte i han guanyat cinc dels sis partits que han disputat. El CD Terrassa (3-2), el Linia 22 (7-0), l'Atlètic Terrassa (5-2), el Club Egara B (8-0) i el FC Barcelona (6-2) han estat les seves víctimes, mentre que el Club Egara ha estat l'únic equip contra el qual no ha pogut guanyar i finalment ha empatat a quatre (4-4).

El tècnic del Junior, Joan Vidal, destaca la importància de sumar un nou títol.

Joan Vidal

Pel temps que hem tingut de preparació, penso que s'ha jugat un bon sala. Amb cinc victòries i un empat, estic molt content i és un títol important per al club.


Les santcugatenques disputaran el cap de setmana que ve la fase estatal i buscaran la classificació per al Campionat d'Espanya d'hoquei sala. De la seva banda, el masculí ha finalitzat en quarta posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.