El Patí Hoquei Sant Cugat femení ja coneix el camí cap a l'ascens a l'OK Lliga


  • Comparteix:

Els quarts de final contra el Palau de Plegamans arrenquen el diumenge 7 d'abril

Els quarts de final contra el Palau de Plegamans arrenquen el diumenge 7 d'abril

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ja coneix el camí fins a l'anhelat ascens a l'Ok Lliga, un quadre complicat en què les santcugatenques es trobaran amb el Palau de Plegamans B als quarts de final i amb el principal favorit, el Mataró, en una hipotètica semifinal. A més, el conjunt dirigit per Joan Carné tindrà el factor pista en contra, amb eliminatòries al millor de tres partits en què el Patí Hoquei jugarà a fora de casa el primer i també un hipotètic tercer matx de desempat. El tècnic assegura que cal anar 'pas a pas' i que l'equip té 'la moral intacta' per afrontar uns quarts de final que arrenquen el 7 d'abril.

Les santcugatenques han hagut de superar una repesca, amb remuntada inclosa, per ser al play-off d'ascens. El tècnic, Joan Carné, admet que el quadre és 'complicat' i reconeix que el Mataró és el favorit, tot i que de moment només pensa en els quarts de final contra el Palau, un equip 'molt jove' i de 'molta qualitat'.

Carné assegura que sortiran a guanyar a la pista palauenca, en un partit d'anada que es disputarà el dissabte 7 d'abril a un quart de set de la tarda.

Joan Carné

La nostra idea és anar a guanyar el primer partit, però són partits amb molta més emoció que a la lliga i s'han de jugar més amb el cap que amb el cor. Després de superar la repesca la moral està intacta i tenim moltes ganes.


El segon partit serà a Sant Cugat el diumenge 15 d'abril, encara amb horari per confirmar. En els enfrontaments de la fase regular, la igualtat entre el Patí Hoquei i el Palau ha estat màxima, amb victòria santcugatenca a domicili (2-3) i derrota també ajustada com a local (3-4). Carné explica que han après d'aquests enfrontaments i ara coneixen millor el joc de les palauenques. El tècnic conclou: 'si tenim encert golejador podem superar qualsevol rival'.

Aquest és el quadre complet d'eliminatòries:

Quadre play-off d'ascens



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.