El Club Rugby Sant Cugat es proclama campió d'Espanya sub 16 per segon any consecutiu


  • Comparteix:

Els jugadors del sub 16 celebren el títol aconseguit a Valladolid

Els jugadors del sub 16 celebren el títol aconseguit a Valladolid

El sub 16 del Club Rugby Sant Cugat revalida el títol de campió d'Espanya després de superar a la final l'Alcobendas, en un partit molt ajustat (12-7). L'equip dirigit per Daniel López ha arribat al descans amb avantatge (12-0) però ha hagut de defensar i patir tota la segona meitat per endur-se la victòria. Els santcugatencs defensaven un títol que ja van alçar la temporada passada amb un grup de jugadors similars.

El sub 16 del Club Rugby Sant Cugat s'ha plantat a la final del campionat disputat a Valladolid després de superar també aquest diumenge el Tecnidex València (19-0) en un últim matx decisiu de la fase de grups més igualat del que transmet el marcador. Dissabte, els blau-i-negres es van desfer del Liceo Fracés (36-5) i del Portuense (31-14).

L'entrenador del sub 16, Daniel López, confia que el gran estat del planter del club santcugatenc s'acabi traslladant al primer equip.

Daniel López

Aquestes generacions entre el sub 18 i el sub 14 són molt potents. Si les consolidem, al sènior ens farà falta poca ajuda per acabar pujant i jugar al màxim nivell.


Tant el sub 16 com el sub 18 del Club Rugby Sant Cugat han fet el doblet com a campions d'Espanya i de Catalunya, mentre que el sub 14 s'ha proclamat campió de Catalunya i subcampió d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.