Jaume Sanmartí, presidenciable de Gent per Valldoreix (GxV) a l'EMD


Temes relacionats

GxV aposta per una candidatura de plataformes ciutadanes a l'EMD ( 7/oct/14)

Neix la plataforma veïnal Gent per Valldoreix (11/abr/13)

Montserrat Turu, de la Candidatura de Progrés i Catalanista, aconsegueix la presidència de l'EMD de Valldoreix (26/mai/03)


  • Comparteix:

Jaume Sanmartí, al centre, acompanyat de l'expresidenta de l'EMD, Montserrat Turu, a l'esquerra

Jaume Sanmartí, al centre, acompanyat de l'expresidenta de l'EMD, Montserrat Turu, a l'esquerra

Gent per Valldoreix (GxV) es presenta a les eleccions de l'EMD amb Jaume Sanmartí com a presidenciable i l'objectiu de 'conservar i millorar' la qualitat de vida del territorri i aturar els projectes 'faraònics' de l'actual president, Josep Puig. La plataforma veïnal haurà de recollir 100 signatures de veïns de Valldoreix per concórrer als comicis com a agrupació d'electors.

El presidenciable, Jaume Sanmartí, ha assegurat que les primeres accions que tirarà endavant si rep el suport necessari seran aturar els projectes que l'actual equip de govern té previstos i que, segons la plataforma, posen en risc el model de Valldoreix. Aquests són la centralitat, el pla de mobilitat, la cessió de terrenys a Sant Cugat, la construcció de pisos a l'entorn de l'estació, el projecte de l'avinguda de Baixador i la revisió del conveni entre l'Ajuntament i Valldoreix.

Sanmartí considera que, tot i que GxV optarà a la presidència i no a les vocalies, aquestes propostes es poden tirar endavant per les atribucions que pertoquen al president el sistema de l'EMD. A més, s'ha compromès a treballar per arribar als consensos necessaris amb els partit que ocupin les vocalies.

Jaume Sanmartí

Buscarem acords i comportaments d'unitat amb vocalies d'altres partits que vulguin donar suport al projecte de la majoria de ciutadans, que és qui elegeix el president.


La plataforma situa la proximitat del govern i la participació veïnal com els eixos de la seva política que contraposen a la de l'actual equip de CiU-Actuem.

Jaume Sanmartí, que ja va ocupar la presidència i també una vocalia de l'EMD sota les sigles de CiU, compta amb la també expresidenta de l'EMD, Montserrat Turu (Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix) en el seu equip electoral.

Record pel matrimoni de Valldoreix i els morts en l'accident aeri
La presentació de la candidatura ha començat amb un minut de silenci en record dels valldoreixencs trobats morts aquest dilluns i de les víctimes de l'accident aeri on s'han vist involucrades persones de la ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.