El Mussol reivindica la necessitat d'auditar les polítiques ambientals municipals


  • Comparteix:

Gambús, en la seva presentació

Gambús, en la seva presentació

Les polítiques ambientals municipals requereixen una auditoria anual externa que validi els resultats de les millores endegades a la ciutat en aquest àmbit. Aquesta és la reivindicació d'El Mussol que aquest dijous ha presentat a santcugatencs i partits les seves propostes mediambientals per al Sant Cugat del futur amb l'objectiu d'orientar els votants i convidar les formacions a incorporar les seves idees en els seus programes electorals.

25 persones, entre santcugatencs i partits polítics, han acudit a la convocatòria de l'associació de la Floresta a la Casa de Cultura. Representants d'ICV, CUP-Procés Constituent, ERC-MES, uaSC i C's han assistit a l'acte en què l'entitat ha tornat a presentar la mateixa proposta mediambiental de les últimes eleccions municipals. Una proposta 'encara vigent', segons el membre de l'entitat Daniel Gambús, que ha explicat als assistents la necessitat que la ciutat disposi d'una auditoria externa que fiscalitzi els avenços de la ciutat en matèria de medi ambient de forma anual.

Divulgar la cultura del medi ambient, crear ordenances i normatives de protecció de l'entorn, apostar per la construcció sostenible i tractar els residus urbans tornen a ser les propostes que El Mussol posa sobre la taula per convèncer ciutadans i formacions polítiques.

La trobada ha finalitzat amb un petit taller en què els participants han fet aportacions al programa que l'entitat donarà a conèixer, properament, en roda de premsa.

La uaSC incorpora propostes d'El Mussol
La plataforma ciutadana uaSC inclourà en els seus compromisos electorals en matèria de medi ambient les propostes de l'associació de la Floresta. En un comunicat emès abans de l'acte obert, la uaSC considera que la ciutat 'no pot desaprofitar' les idees de l'entitat i els seus coneixements per reactivar l'actual política mediambiental municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.