Dos santcugatencs presenten un llibre sobre el terratrèmol del Nepal a l'Ateneu


  • Comparteix:

Un detall de la portada

Un detall de la portada

Dos santcugatencs supervivents del terratrèmol de l'abril passat al Nepal presenten aquest dijous el llibre sobre la seva experiència a l'Ateneu Santcugatenc. A partir de dos quarts de set de la tarda, Gonzalo Louro i Salvador Navarro explicaran els detalls de 'Cuando Nepal tembló. Relatos de supervivencia', una obra que recull els testimonis d'una trentena d'espanyols que eren aquell dia al Nepal.

El llibre repassa els moments posteriors al terratrèmol per fer una fotografia de com van viure'l sobre el terreny. El sisme, de 7,8 a l'escala de Richter, va devastar al país: 9.000 persones van morir i pobles sencers van ser destruïts.

Un dels santcugatencs que hi han participat, Gonzalo Louro, assenyala que és un llibre ple de sentiments.

Gonzalo Louro

Totes les persones que hem participat al llibre tenim els mateixos sentiments. Aquesta és la càrrega que porta el llibre. Són perspectives diferents però tothom reflecteix les mateixes sensacions.


El llibre té un objectiu solidari perquè tot el que es recapti anirà destinat a la cooperació al Nepal. Es pot adquirir a les llibreries i també en format electrònic al web de l'editorial, Kolima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.