El CAU de la Floresta estrena nova seu al Centre Cívic Can Llobet


  • Comparteix:

El CAU trasllada les activitats

El CAU trasllada les activitats

L'Agrupament Escolta La Floresta, més conegut com CAU, trasllada la seu al Centre Cívic de la Floresta Can Llobet després que l'Ajuntament li hagi cedit aquest espai. Fins ara l'entitat, que forma part dels Escoltes Catalans, estava establerta a la planta baixa de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta, a la plaça d'Aiguallonga. La cessió arriba després que veïns de la zona lamentessin al ple municipal del mes passat que la canalla de l'entitat fes les activitats al carrer de manera poc segura.

Fonts municipals asseguren que el Centre Cívic de la Floresta Can Llobet, al carrer de Ginjoler 10, es troba 'en una zona idònia' per a l'entitat per la proximitat amb zones verdes, la piscina municipal i el pavelló esportiu municipal. A més, disposa de llum solar directe i un magatzem.

Aquest espai també acull activitats de l'escola bressola La Mimosa, que utilitzarà en exclusivitat la sala multiusos. Per adaptar totes les activitats que s'hi duran a terme, l'Ajuntament farà una divisió d'aquest espai per garantir el bon curs de les activitats, instal·larà una pica i una aixeta i es canviaran els panys de les portes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.