Josep Ferré i l'Associació contra el Càncer, premiats pel Rotary Club de Sant Cugat


  • Comparteix:

El director de l'OSSC ha rebut el premi Paul Harris

El director de l'OSSC ha rebut el premi Paul Harris

El director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré, i l'Associació contra el Càncer Sant Cugat - Valldoreix han estat premiats pel Rotary Club en la tretzena edició de la Nit Rotària. L'entitat ha valorat la tasca de Ferré en la projecció exterior de Sant Cugat i ha destacat l'esforç assistencial de l'Associació contra el Càncer.

Unes 120 persones han assistit al sopar de la tretzena Nit Rotària, que enguany s'ha celebrat per primera vegada al Sant Cugat Hotel & Restaurante. Com cada any, el club ha volgut premiar la tasca d'una entitat de la ciutat i recompensar, així, l'esforç desinteressat d'un grup de ciutadans per una causa específica.

En aquest cas, el premi Venus, que consta d'una escultura única de la qual només es forja un exemplar cada any, ha anat a parar a l'Associació contra el Càncer Sant Cugat-Valldoreix. Aquesta entitat, com recorda el president del Rotary Club, Miquel Villagrassa, té una llarga trajectòria en la lluita contra la malaltia i és responsable d'una de les activitats més multitudinàries, el sopar anual per recaptar fons.

Miquel Villagrassa

Fa casi 30 anys que treballen en la lluita contra el càncer, i cada any organitzen un sopar multitudinari per recaptar fons.


A més, el Rotary Club de Sant Cugat ha concedit la màxima distinció, el premi Paul Harris que porta el nom del fundador del club, a Josep Ferré, el director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. L'alcalde, Lluís Recoder, que ha presidit l'acte d'entrega dels premis, ha remarcat que l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat és una de les millors de Catalunya.

Lluís Recoder

Poques ciutats tenen una orquestra simfònica, i la de Sant Cugat és una de les millors de Catalunya.


El Rotary Club de Sant Cugat té 13 anys d'història i compta, actualment, amb 12 membres. El club està present a 170 països del món i té prop d'un milió i mig de membres a nivell internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.