La calor i la ressaca de la Festa Major de Sant Cugat passen factura a la de Mira-sol


  • Comparteix:

La forta calor i la proximitat amb la Festa Major de Sant Cugat han passat factura a l'afluència de públic a la festa grossa de Mira-sol. Tot i la reducció del nombre d'assistents a les activitats, els organitzadors valoren l'acceptació que ha tingut l'actuació dels Diables i posen l'accent en el pregó, a càrrec dels infants del districte que representen 'Els Pastorets'.

Les més afectades per les altes temperatures han estat les activitats del matí, com la bicicletada popular de Festa Major, que ha quedat lluny de les inscripcions de l'any passat. El membre de l'organització i president de l'Associació de Veïns i Propietaris de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, ha remarcat que la combinació de la calor i la proximitat amb la festa grossa de Sant Cugat els ha afectat.

Josep Lluís Lolo

Diria que hi ha menys gent que l'any passat, per una banda per la calor i per l'altra per com ha caigut Sant Pere i la Festa Major de Sant Cugat. Dues festes seguides és una cosa complicada.


Lolo ha destacat especialment el pregó, que va 'emocionar' tots els assistents, i ha posat èmfasi en l'absència de qualsevol incident durant la Nit Jove del divendres. Més enllà dels Diables, el programa ha mantingut la línia d'altres anys, combinant música, balls tradicionals i karaoke amb àpats populars. Els infants també han tingut el seu espai, per exemple, a la festa de l'escuma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.