El Quinto de Nadal s'amplia enguany a cinc dies i tindrà lloc a l'Envelat


  • Comparteix:

El Quinto de Nadal de l'any passat

El Quinto de Nadal de l'any passat

El tradicional Quinto de Nadal s'allargarà cinc dies aquest any i tindrà lloc a l'Envelat, al parc de Ramon Barnils. Els lloros i les cotorres començaran a cantar el 23 de desembre, quan s'inaugura l'espai, i ho tornaran a fer els dies 25, 26, 27 i 28 fins les dues de la matinada en vigília de festiu i fins la una quan l'endemà sigui laborable. L'organització també ha confirmat que està preparant la nit de Cap d'Any, al mateix recinte, amb música en viu fins les sis de la matinada.

L'Assemblea del Quinto de Sant Cugat valora la tornada de l'Envelat, però reivindiquen un espai fix per incloure aquest tipus d'activitats també durant la resta de l'any. Ho explica la seva portaveu, Anna Montull.

Anna Montull

Valorem positivament que l'Ajuntament hagi adequat un espai propi per a fer-hi activitats de Nadal, però també veiem que això és símptoma que falta un espai fix per fer totes aquestes activitats lúdiques i culturals a Sant Cugat.


El col·lectiu també organitzarà la nit de Cap d'Any a l'Envelat, on hi haurà música en directe fins les sis de la matinada amb grups encara per confirmar. Enguany, el Quinto de Sant Cugat, també col·labora amb els Quintos de la Floresta i de Valldoreix, que tindran lloc el 16 i 17 de desembre, respectivament.

L'organització ha impulsat el concurs #CantaQuinto a través de les xarxes socials en el qual demanen als participants vídeos cantant frases típiques d'aquesta tradició que aniran penjant a la pàgina de Facebook de Cal Temerari. El guanyador s'endurà un val de cinc croquetots i una cervesa a la taverna Cal Temerari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.