L'escola Catalunya ampliarà el pati i permetrà l'ús de la pista coberta al complex esportiu de Mira-sol


  • Comparteix:

L'escola Catalunya ampliarà el seu pati

L'escola Catalunya ampliarà el seu pati

L'escola Catalunya disposarà finalment dels terrenys contigus al centre, propietat de la Generalitat, per ampliar el pati, han avançat la direcció del centre i l'Ajuntament a Cugat.cat. Així, la parcel·la surt de l'avantprojecte del futur complex esportiu de Mira-sol per dotar el Catalunya d'una zona arbrada que s'afegirà al pati actual. A més, el consistori ha cedit terrenys a l'escola per ampliar la pista, que es cobrirà i es compartirà amb els usuaris del complex.

Amb els terrenys contigus al centre, l'escola disposarà d'un pati de 350 metres quadrats una vegada l'Ajuntament perimetri la zona. A més, l'equipament ampliarà la superfície de la pista amb una cessió de l'Ajuntament que donarà lloc a un pati cobert de 800 metres. En una reunió divendres passat, el consistori i el centre van acordar l'ús compartit de la pista coberta. Als matins ,l'utilitzaran els alumnes i, a la tarda i als caps de setmana, els usuaris del complex.

Les obres començaran al setembre. El director de l'escola, David López, s'ha felicitat de la millora que això suposarà per al centre.

David López

Estem contents i satisfets perquè s'ha atès una demanda. Les famílies poden estar contentes amb l'ampliació de les instal·lacions.


El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha reiterat que les actuacions suposaran un benefici per al conjunt de veïns de Mira-sol.

Eloi Rovira

El 'feed-back' és molt positiu. És un guany per a l'escola, els veïns i la ciutat.


Cugat.cat no ha pogut contactar amb l'AMPA de l'escola, que, a l'últim consell de barri, va exigir l'exclosió dels terrenys contigus del projecte provisional del complex per, precisament, ampliar el pati. Ja en aquella trobada, l'Ajuntament va exposar que, si no hi havia consens, el projecte es modificaria.

La primera de les tres fases del complex, pressupostada en un milió, s'executarà el 2017 amb la construcció de la piscina i una sala multifuncional. El futur centre també inclourà un camp de futbol 7 i la pista coberta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.