Dues santcugatenques entren a la nova junta de la FaPaC


  • Comparteix:

Moment de l'assemblea per escollir la nova junta / Foto: FaPaC

Moment de l'assemblea per escollir la nova junta / Foto: FaPaC

La presidenta i la tresorera de la Coordinadora d'AFA de Sant Cugat, Carme Roca i Xènia Amorós, han entrat a formar part de la nova junta de la Federació d'Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FaPaC), després de l'assemblea celebrada aquest dissabte a Molins de Rei. Les dues santcugatenques entren amb la candidatura presidida per Belén Tascón, que s'ha imposat a Mario Parra. Com a conseqüència d'aquest nou càrrec, la Coordinadora ha de decidir properament en assemblea si relleva Roca i Amorós en les seves funcions a àmbit local.

L'encara presidenta de la Coordinadora d'AFA, Carme Roca, ha explicat a Cugat.cat que la nova junta, de la qual formen part, té un caràcter més reivindicatiu i crític que la línia que portava fins ara.

Carme Roca

La nostra candidatura presentava un pla de treball una mica més reivindicatiu i crític del que últimament feia FaPaC. Va ser una assemblea una mica curiosa perquè ningú recordava que mai s'haguessin presentat dues candidatures a la presidència.


Roca ha afegit que, com a mínim en el seu cas, el nou càrrec a la FaPaC comportarà probablement un relleu com a presidenta de la Coordinadora d'AFA santcugatenca.

Carme Roca

Ara a la Coordinadora hem de fer una assemblea i segurament haurem de fer un relleu. És evident que no podem mantenir els dos càrrecs perquè la junta general de FaPaC implica molt de temps.


La nova presidenta de FaPaC, Belén Tascón, era fins ara vicepresidenta de polítiques educatives de la federació. Els eixos de treball de la nova junta se centraran especialment en la lluita contra la desinversió progressiva de recursos i 'el desmantellament' de l'escola pública, així com contra 'la mercantilització de l'educació' i contra la segregació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.