L'Institut de la Infància proposarà a partir del maig nous tallers de formació per a famílies


Temes relacionats

L'Institut de la Infància ultima les obres per estrenar nou local a la plaça de Can Quitèria (12/feb/18)


  • Comparteix:

L'Institut de la Infància arrencarà al maig una nova programació d'activitats gratuïtes de formació per a famílies. D'aquesta manera, l'entitat vol obrir-se també als pares no només per oferir-los eines per a la criança, sinó també per recollir les seves experiències i demandes per ajustar la seva oferta futura. Aquestes activitats formen part del conveni que ha signat l'Institut de la Infància amb l'Ajuntament per a la cessió del nou local, que ja està gairebé llest, pendent de la instal·lació del parquet.

L'entitat ha presentat la nova programació aquest divendres a la vermuteria Can Quitèria, just davant del que serà el nou espai de l'entitat, el primer del qual disposen en exclusiva a la ciutat i que voldrien estrenar el 5 de març amb una activitat basada en les obres d'Hervé Tullet. La presidenta de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, ha explicat que això farà que la seu administrativa també es traslladi a la ciutat i els permet ampliar el seu ventall d'activitats.

Verónica Bronstein

El local no t'ho dóna tot, però l'Institut té un camí de gairebé 15 anys i es van consolidant coses i vas detectant interessos i necessitats per anar responent.


Al capítol d'assignatures pendents, Bronstein ha assenyalat la intenció de tenir més presència a les escoles de la ciutat i de donar-se a conèixer als santcugatencs, ja que ha explicat que la majoria del públic de les seves activitats ve de fora del municipi.

Les propostes
L'Institut apostarà aquest any per convidar experts d'àmbit internacional, com els tallers del moviment Segni Mossi, i la presència d'experts d'altres punts del país. A més, també mantindrà la col·laboració en activitats a altres municipis com les jornades de literatura infantil a Móra la Nova i a la Garriga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.