Marta Martí anuncia al 31è sopar benèfic de l'AECC que deixa la presidència de la junta local


Temes relacionats

Marta Martí rep un Premi Sant Cugat pels 30 anys teixint sinergies en la lluita contra el càncer (28/feb/18)

L'AECC assoleix una recaptació de 30.000 euros en el 30è sopar benèfic de l'entitat (13/mar/17)


  • Comparteix:

La presidenta de la junta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Marta Martí, deixarà el càrrec aquest any. Ho ha anunciat aquest dissabte a la nit durant els parlaments del 31è sopar benèfic organitzat per l'entitat, que s'ha celebrat a l'Hotel Qgat i que ha comptat amb uns 300 assistents, entre els quals la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, i l'alcaldessa Mercè Conesa.

300 persones han assistit aquest dissabte al 31è sopar benèfic anual que organitza la delegació local de l'AECC, en què s'ha tornat a posar èmfasi en la prevenció del càncer i en les 'qüestions socials' que implica la convivència amb la malaltia. Un dels moments més emotius de l'acte ha estat l'anunci de la fins ara presidenta de la junta local de l'Associació, Marta Martí, que deixava el càrrec després de 34 anys. Martí, guardonada recentment amb un Premi Sant Cugat, ha agraït la tasca de les persones que formen l'associació.

Marta Martí

Gent generosa, amb ganes d'ajudar, voluntaris. Això és de molt agrair i me'n vaig contenta en aquest sentit. En un altre sentit no, el meu cor està i estarà sempre amb l'Associació Contra el Càncer.


Entre els assistents també hi havia diversos representants polítics, entre ells la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, que ha destacat el sistema espanyol de salut com 'un dels millors del món'.

Dolors Montserrat

Educar en salut és la millor forma de prevenir i és el repte més gran que tenim. Som el segon país del món amb més esperança de vida i això vol dir que tenim un gran sistema nacional de salut.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat èmfasi en la prevenció de la malaltia a través de polítiques contra la contaminació i les emissions de CO2 per fer de Sant Cugat una 'ciutat saludable'.

Mercè Conesa

La importància de garantir la qualitat de l'aire a la nostra ciutat i que siguem conscients de ser respectuosos. Perquè la salut és responsabilitat de tots. Juguem a la lliga de les ciutats saludables.


L'acte, presentat per la periodista Maria Xinxó, ha acabat amb la tradicional subhasta de productes, entre els quals hi havia una samarreta del Barça i una de l'Espanyol signades pels jugadors Coutinho i Gerard Moreno, respectivament, una raqueta d'Àlex Corretja també signada pel tenista i una bicicleta. També ha tingut lloc una tòmbola solidària amb productes donats per diversos comerços i establiments i l'actuació de ball del grup de Country de Sant Cugat. L'any passat l'entitat va recaptar 30.000 euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.