La Festa Major Alternativa fa una crida als grups santcugatencs per actuar en la 10a edició


Temes relacionats

La Festa Major Alternativa comença a preparar la 10a edició amb assemblees obertes (28/feb/18)


  • Comparteix:

Detall del cartell / Foto: Facebook FMA

Detall del cartell / Foto: Facebook FMA

La Festa Major Alternativa (FMA) ha fet una crida a través de les xarxes socials per als grups santcugatencs que vulguin actuar aquest any en la 10a edició de la festa. La música local tornarà a ser protagonista, tot i que no és l'únic criteri per configurar la programació. Els interessats poden enviar un correu electrònic a alternativessantcugat@gmail.com.

La membre de l'organització Anna Sala ha explicat a Cugat.cat els criteris que la comissió de programació utilitzarà per escollir les bandes que actuaran aquest any.

Anna Sala

Prioritzem bandes locals entre d'altres criteris, com que siguin paritàries o tinguin un discurs darrere. No és l'únic requisit que siguin locals, però és un dels importants.


L'organització aposta per una festa 'participativa en tots els sentits' amb assemblees obertes cada dimarts a Cal Temerari. Enguany, l'organització mantindrà el caràcter familiar i tornarà a potenciar, com l'any passat, les activitats diürnes. A més, també es programaran propostes especials per celebrar el desè aniversari de la festa i recordar les edicions anteriors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.