La Festa Major de Sant Cugat proposa 200 activitats organitzades per un centenar d'entitats


Temes relacionats

Les inscripcions per al concurs d'arrossos de Festa Major s'esgoten en 36 minuts (11/jun/18)

Els StQlímpics tanquen temporada amb la vista posada al pregó de Festa Major ( 8/jun/18)

L'Esbart Sant Cugat tancarà els actes del centenari del tren per Festa Major ( 4/jun/18)


  • Comparteix:

Sant Cugat enceta el compte enrere per a la Festa Major amb un programa de 200 activitats organitzades per un centenar d'entitats. Seran quatre dies, del dijous 28 de juny al divendres 1 de juliol, que donaran el tret de sortida amb el pregó dels StQlímpics. Buhos, Núria Graham i Doctor Prats seran les propostes musicals destacades de la trobada anual amb el lema 'És temps de festa' i 300.000 euros de pressupost.

La presentació del programa s'ha fet enguany a les pistes de Sant Francesc, on els representants del StQlímpics han mostrat la il·lusió de ser escollits pregoners.

Una festa que repetirà format i espais com l'Espai Arrel d'Octavià, la DesPlaça Jove a Ramon Barnils, la Festa Major Alternativa (FMA) a la Rambla del Celler amb el carrer de les Bòbiles, el retorn de la caseta del CPA a Josefina Mascareñas i la plaça del Jazz al Celler Modernista.

I és que la música és un pilar de la festa. Des de la taula organitzadora, Leti Martín ha remarcat que estan molt amatents a les necessitats en aquest àmbit.

Leti Martín

L'any passat en la valoració vam trobar que faltava rock i música d'autor i ara ho hem recollit.


Amb els anys hi ha espais que es consoliden com La Taverna de la plaça de Barcelona, l'Esport al carrer del parc de Can Vernet i la fira al Camí Vell de Sabadell. La cervesa estarà garantida amb el StQbeer Festival, així com els 'food trucks' del Parc Central. La solidaritat es viurà a Magí Bartralot, la dansa a Can Quitèria i la Puça i els menuts es trobaran al Claustre.

La nova alcaldessa, Carmela Fortuny, ha emplaçat tothom a implicar-s'hi.

Carmela Fortuny

Cal connectar i desconnectar a la Festa Major. Per la meva part molt contenta, perquè és la primera festa com a alcaldessa.


La Festa Major arriba amb el nou protocol contra agressions masclistes i amb la gratuïtat de les àrees blava i verda i el reforç del bus llençadora.

Consulta aquí la programació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.