Sant Cugat s'omple de cares conegudes pels drets dels infants a Guinea Bissau

El 9è sopar benèfic de la Fundació Iván Mañero ha omplert de solidaritat la Masia Can Magí


  • Comparteix:

La catifa vermella del 9è sopar benèfic 'Cap nen sense drets' de la Fundació Iván Mañero ha estat concorreguda per desenes de personatges televisius. Núria Roca, Mónica Naranjo, Dulceida i Elsa Anka són només algunes de les cares conegudes que s'han sumat a aquesta iniciativa, que va en benefici de l'ONG Associació Mèdica per a la Infància (AMIC) i que ha aconseguit recaptar 23.000 euros, segons l'organització.

El sopar, que ha tingut lloc a la Masia Can Magí, ha servit per recaptar fons per a programes que millorin la qualitat de vida, drets i educació dels infants de Guinea Bissau.

Així, el focus mediàtic s'ha posat sobre Sant Cugat en una jornada tintada de solidaritat. Tant el doctor Iván Mañero com l'alcaldessa, Carmela Fortuny, han celebrat que la ciutat posi de manifest el seu caràcter compromès amb la infància. Una de les convidades que més flaixos ha acaparat ha estat la 'influencer' Dulceida, que ha subratllat la importància de fer pinya amb iniciatives d'aquest tipus.






Iván Mañero

Fem de Sant Cugat el centre d'Espanya. És un plaer que la gent sigui tan solidària. Això és una festa.

Carmela Fortuny

Sant Cugat sempre és mobilitza en qüestions de solidaritat. Aquesta és una ciutat amb molts joves, és Ciutat Amiga de la Infància.

Dulceida

Poc o molt, és imprescindible ajudar. Podem canviar el món!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.