Un grup de persones viu a Lestonnac des de finals de l'any passat


Temes relacionats

No hi haurà, de moment, habitatge públic a Lestonnac (22/feb/11)

L'edifici catalogat de Lestonnac acollirà habitatge dotacional (24/des/07)

L'Ajuntament recorre la suspensió del projecte de Lestonnac (18/set/07)

El recurs contra la suspensió del projecte de Lestonnac passa avui pel ple (17/set/07)

El ple haurà d'aprovar el recurs contra la suspensió del projecte de Lestonnac (25/jul/07)

El ple acorda més pisos a Lestonnac a canvi de més contrapartides públiques (21/nov/06)


  • Comparteix:

Vista de Lestonnac des del passeig d'Olabarria

Vista de Lestonnac des del passeig d'Olabarria

La casa ubicada al sector de Lestonnac està ocupada per diverses persones que hi viuen des de finals de l'any passat. A l'immoble hi conviuen entre set i vuit individus, tal com ha comprovat Cugat.cat. L'edifici, que està catalogat, està en bon estat i no disposa de corrent elèctric però sí de subministre d'aigua.

Cugat.cat ha parlat amb els nous residents de la finca i veïns de l'immoble i ha constatat aquesta presència que es remuntaria a l'octubre de l'any passat. Es tractaria de set o vuit persones que hi conviuen en dos grups autònoms que fan vida, principalment, en un dels pisos superiors on hi ha ubicada la cuina i compten amb una estufa de llenya. Aquest fet no ha comportat queixes veïnals entre els residents consultats per Cugat.cat.

L'àmbit de Lestonnac, situat entre el Golf de Sant Cugat i l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), al passeig de Valldoreix, tenia projectada la construcció d'habitatge públic però, finalment, no va tirar endavant el projecte. Fa dos anys el ple va donar per caducada la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) al sector que havia de permetre a un grup immobiliari construir-hi 54 habitatges a canvi de cedir al consistori la meitat de les plusvàlues generades i construir 19 pisos dotacionals i de protecció oficial.

Actualment, aquest àmbit és propietat d'una promotora immobiliària. Fonts municipals han explicat a Cugat.cat que l'Ajuntament no té constància oficial que l'edifici estigui ocupat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.