La UESC enyora els seus homes clau i perd davant el cuer després de dues pròrrogues

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) paga cares les baixes d'Alberto Reyes i Hernán Olaguibe i cau (68-70) després de dues pròrrogues davant el cuer del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet, el Club Natació Terrassa. Els santcugatencs han arribat a manar per més de 10 punts, però no han sabut rematar el partit. Amb aquesta derrota, els de Cesc Senpau poden acabar la jornada només un matx per sobre de la promoció de permanència.

Cesc Senpau ha tingut problemes per fer la convocatòria d'aquesta jornada, que ha hagut de completar amb tres jugadors del segon equip i un júnior. Malgrat això i uns primers minuts amb poca efectivitat, els santcugatencs han començat a millorar la circulació de pilota i davant un Natació sense gaire recursos han acabat el primer quart per davant (16-11).

La superioritat dels locals arribava des dels centímetres de Robert Cosials, un poder que hauria augmentat si s'hagués comptat amb la determinació de Reyes i Olaguibe a prop del cèrcol. De fet, una bona embranzida final ha donat set punts de marge a la UESC al descans (35-28) i al tercer quart les bones variants defensives de Senpau els ha situat per sobre dels 10 punts de marge.

Ara bé, els de Sant Cugat no han sabut tancar el partit, han començat el quart període sense gaire tensió i han caigut a l'entremat defensiu del Natació, amb una zona efectiva que ha dut la igualtat als últims minuts, amb l'empat final i la corresponent pròrroga. Amb estones de joc sense dominador, els de Terrassa han arribat als darrers segons tres per davant, però Edu Ortega, que debutava aquesta jornada, ha anotat tres tirs lliures per empatar.

A la segona pròrroga, el partit s'ha definit per petits detalls i la UESC no ha pogut anotar el triple final per endur-se el partit. La UESC se situa amb tants triomfs com derrotes, nou, i la setmana que ve torna a jugar al pav 1 de la Rambla del Celler per rebre el CB Vic.