La UE Sant Cugat es convenç que pot amb qualsevol i supera la UE Mataró


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) protagonitza el partit més complet de la temporada i es desfà (71-61) del tercer del grup 2 de Copa Catalunya, la Unió Esportiva Mataró. Marc Guillem, extècnic de la UESC que ara dirigeix els mataronins, ha estat testimoni del millor rendiment de la temporada dels vermell-i-negres, guerrers en defensa i amb estones d'una efectivitat sense pal·liatius. Els de Senpau acumulen dos triomfs seguits i agafen un ampli marge amb la promoció de permanència.

Amb tots els efectius al 100%, la Unió Esportiva Sant Cugat s'ha convençut que pot amb qualsevol. Els santcugatencs eren conscients del potencial mataroní, equip edificat per optar a l'ascens, i han situat un escenari inicial basat en la seriositat defensiva i a anul·lar les individualitats visitants. Amb aquest bon treball, complimentat amb una bona càrrega del rebot ofensiu, els vermell-i-negres han aturat els mataronins i només les situacions finals han donat la superioritat al final del primer quart (10-11).

En el segon quart, els maresmencs han situat una marxa més i, amb la irrupció d'Edu Ortega, han iniciat uns compassos d'una efectivitat esfereïdora. Els locals anotaven de totes les posicions i han col·locat un marge al descans de 15 punts, anotant-ne 27 en el segon quart. A la represa els de Senpau han desactivat els intents de reacció visitants, que impotents davant les transicions locals no aconseguien retallar distàncies.

Els primers minuts de l'últim període han pronosticat un desenllaç sense ensurts, però la UESC s'ha adormit en els instants finals i, tot i haver arribat a manar per més de 20 punts en algunes fases de partit, ha vist com els mataronins rebaixaven el llindar dels 10 punts. Ara bé, la distància era massa àmplia i el partit ha acabat caient per part local.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.