Una UE Sant Cugat amb un gran encert passa per sobre del CB Artés

La UESC s'imposa amb un atac contundent al CB Artés (90-74) en la 23a jornada del grup 2 de Copa Catalunya. Els vermell-i-negres han anat sempre per davant en el marcador i han sentenciat el matx en acabar el tercer període.

La UESC ha començat com un coet amb un parcial de 12 a 0 amb dos triples i amb una gran càrrega del rebot ofensiu. El CB Artés ha trigat més de quatre minuts a anotar per primera vegada i ha començat a entrar en el matx, però els locals no han permès la reacció i han acabat el primer quart amb un 22-13 al marcador.

El segon període ha estat el de la reacció visitant, que a mig quart ha aconseguit igualar a 33 amb un parcial de 0 a 10. Un triple local ha frenat l'hemorràgia i la reacció vermell-i-negra els ha dut a marxar a vestidor amb un avantatge de sis punts (41-35).

Els locals han confirmat i pràcticament tancat el matx en el tercer període. L'encert santcugatenc ha estat total amb un grapat de triples, un d'ells per acabar el quart i arribar a un avantatge inabastable de 20 punts. (70-50).

Amb el CB Artés derrotat i desesperat, l'últim quart ha estat de ritme lent tot i el bon inici visitant. Quan els artesencs han rebut dues tècniques en la mateixa jugada el partit ja estava sentenciat, però ha servit perquè la UESC s'anés de més de 20 punts. Al final, però, Cesc Senpau ha fet rotacions i el resultat final ha acabat en 90 a 74.

El tècnic vermell-i-negre, Cesc Senpau, creu que han estat molt encertats en el llançament i així és més fàcil guanyar.

Cesc Senpau

Ofensivament, hem estat un equip molt inspirat. Ens hem divertit jugant i hem sabut atacar les seves variants ofensives.

La UESC suma la dotzena victòria i la propera jornada torna a jugar a casa davant el Círcol Catòlic de Badalona.