La selecció catalana masculina i femenina guanyen l'11a edició de la Copa Monestir d'hoquei patins


  • Comparteix:

La selecció catalana absoluta masculina i femenina han guanyat l'11a edició de la Copa Monestir organitzada pel Patí Hoquei Club Sant Cugat organitzada aquest dilluns al pav 2 de la Rambla del Celler. Catalunya femenina s'ha imposat (2-7) davant el conjunt santcugatenc i la masculina ha superat (3-6) l'equip vermell-i-negre.

Com ja es tradicional i ja en van 11 edicions, el Patí Hoquei Club Sant Cugat aprofita l'Onze de Setembre per disputar la Copa Monestir amb la presència dels dos equips sèniors de l'entitat. L'equip femení, que enguany militarà a Nacional Catalana, s'ha enfrontat amb Catalunya. Les santcugatenques s'han avançat a través de Maria Rosa Tamburini, però el combinat nacional ha reaccionat amb dos gols que han situat l'1 a 2 a la mitja part.

A la represa, festival ofensiu de la selecció catalana amb cinc gols més que han deixat el matx sentenciat. Ester Ferrer ha marcat el segon gol de l'equip santcugatenc i ha situat el 2 a 7 definitiu. Les santcugatenques s'estrenaran a la lliga aquest dissabte quan visitaran la pista de l'Horta dos quarts d'una del migdia.

La selecció catalana també s'ha imposat a la categoria masculina davant el Patí Hoquei Club Sant Cugat. Els homes de Joan Carles Vadillo han plantat cara i s'han avançat al marcador, però la reacció catalana no s'ha fet esperar i tres gols consecutius han capgirat el marcador. Els vermell-i-negres no volien ser un convidat de pedra i han empatat el matx amb gols de Serrallonga i un altre cop David Martínez. La selecció catalana ha demostrat la qualitat amb tres gols que han certificat la superioritat i s'han endut la Copa Monestir.

Els vermell-i-negres
segueixen amb la pretemporada fins a l'octubre quan debutaran a la pista del Calafell.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.