El Patí Hoquei femení debuta a la pista de l'Horta el 17 de setembre amb un canvi de format a la lliga


  • Comparteix:

El Patí Hoquei debuta a la lliga a la pista de l'Horta el 17 de setembre

El Patí Hoquei debuta a la lliga a la pista de l'Horta el 17 de setembre

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení debuta a la Nacional Catalana el 17 de setembre a la pista de l'Horta. Les santcugatenques, recent descendides d'Ok Lliga, han quedat enquadrades al grup B de la categoria i hauran de quedar entre les quatre primeres per accedir a la fase d'ascens. L'equip s'ha reforçat amb Silvia Montoro i Carolina Herrera.

La Nacional Catalana ha patit canvis reglamentaris per a la temporada 2017-2018. Els 16 equips han quedat dividits en dos grups de vuit i els quatre primers classificats jugaran eliminatòries directes per pujar a partir del gener. El conjunt santcugatenc ha quedat enquadrat al grup B juntament amb Vilanova, Bigues i Riells, Vila-sana, Barberà, Voltregà, Sferic i Horta.

Les de Jaume Oms iniciaran la competició a la pista de l'Horta i tancaran la fase a la pista del Vilanova el 15 de desembre. Els punts sumats a la primera fase s'acumulen per a la segona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.