2016: Mor Isabel Martínez, fundadora de l'AFAV

Isabel Martínez, durant l'acte dels 15 anys de l'AFAV / Foto: Localpres

Efemèrides

Publicat el 16/abr/19 per Mariona Coiduras

El 16 d’abril de 2016, moria als 83 anys Isabel Martínez, fundadora i expresidenta de l'Associació de Familiars Alzheimer Vallès Occidental (AFAV). Dies més tard Sant Cugat li diria l'últim adéu amb una missa de comiat oberta a tothom al Centre Borja.

Martínez va arrencar, juntament amb altres persones, la secció local de l'AFA. Inicialment va ser com a delegació de Barcelona i des del 2007 ja era una delegació pròpia del Vallès Occidental. A l'abril havia passat el relleu de la presidència, coincidint amb el quinzè aniversari de l'entitat.

En conèixer-se la seva mort, la presidenta de l'AFAV, Anna Fitó, la recordava a Cugat.cat com una persona 'molt tenaç que lluitava fins a aconseguir l'objectiu'. Qui també va voler elogiar i posar en valor la feina de Martínez va ser l'exalcaldessa Mercè Conesa.


DECLARACIONS

Mercè Conesa

Feia molts anys que treballàvem colze a colze. És una persona que ha fet molta feina per moltes famílies de la ciutat. Com a Ajuntament volem donar el nostre condol a la família però també a l'entitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio