Maria Rosa Comellas

Cugat.cat

Publicat el 18/abr/11 per Joanmi Fernandez

Maria Rosa Comellas, de 50 anys, va néixer a Barcelona el 1960. Allà va cursar la diplomatura d'Educació Primària en l'especialitat de Ciències Socials. També va diplomar-se com a mestra de Català i va formar-se en Gestió de l'Empresa Pública, Polítiques socials, Dret administratiu, Llenguatge jurídic, administratiu i Ètica a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

Comellas va arribar a Sant Cugat l'any 2004, però després d'un any vivint a la ciutat va tornar a Barcelona. No va ser fins el 2008 que va instal·lar-se definitivament a la ciutat. Tot i això, ha estat sempre lligada a Valldoreix on des de petita viuen familiars seus.

El 1982 va entrar a treballar a la Generalitat, on va passar per diversos departaments entre els que destaca el departament de la Presidència en un dels governs de Jordi Pujol. Tot i aquesta vinculació amb la Generalitat, Comellas va preferir donar preferència a la seva vida privada abans d'entrar a cap formació política.

Amb el naixement de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Comellas es replanteja la seva postura i decideix adherir-se al partit des del primer moment. Aquest hivern va ser escollida secretària d'organització del Vallès Occidental Oest, i poc després, quan va constituir-se la comissió de SI a Sant Cugat, va ocupar el càrrec de coordinadora local.

La seva preocupació principal és l'estat socioeconòmic de Catalunya, que veu insostenible. Comellas lluita per la independència de Catalunya i per frenar l'endeutament que pateixen els ajuntaments a causa de l'espoli fiscal de l'Estat.

La natura i l'arquitectura són dues de les principals passions de Comellas. Esportista de mena, es declara aficionada al senderisme, la natació i la vela.

Web de la candidata