Joan Calderon


  • Comparteix:

Joan Calderon té 33 anys i és llicenciat en Ciències Polítiques per la UAB. El més jove dels candidats a l'alcaldia va començar en la política des de molt jove. Calderon va estar implicat en moviments associatius i polítics com Joves d'Esquerra Verda o Acció Jove, Joves de CCOO de Catalunya, on va ser membre de la direcció nacional. També va formar part del secretariat del Consell de la Joventut de Barcelona, on va ocupar-se de temes d'emancipació juvenil.

Entre 2007 i l'actualitat ha estat regidor a l'Ajuntament, entomant la responsabilitat de portaveu al gener del 2011. Ha fet seguiment d'Economia, Comerç, Medi Ambient, Seguretat Ciutadana, Cultura, Joventut, Esports i Ensenyament.

Joan Calderon considera que la ciutat necessita un canvi per apropar-la a les persones. Pel líder ecosocialista, la millor manera de fer-ho és el treball en equip, la suma de sensibilitats i la participació ciutadana. Joan Calderon confia en l'Estat del benestar com a eix central de l'acció política perquè és l'única manera d'equilibrar la societat i un sistema injust. Per a ell, la força d'una ciutat rau en la força de la seva gent i de les seves propostes.

Calderon es declara apassionat de tot tipus de música, però s'inclina més pel rock dur i el heavy metal, seguint grups com Metallica i Pearl Jam.

La seva altra gran passió són les pel·lícules i les sèries. Tarantino, Coppola, Fincher, Nolan o De La Iglesia són els seus directors preferits. Segueix les sèries Fringe i The Big Bang Theory. Li encanta passejar amb les seves gosses i patir amb el Barça.

Web del candidat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.