Mirem endavant i actitud positiva

Carmela Fortuny


Publicat: el 23/nov/15
Opinió| Columnes

A ningú se li escapa que ens trobem en un moment incert, estrany, de certa desorientació. No cal especificar, ni tan sols explicar amb precisió els motius. Cadascú, des de la seva perspectiva personal o professional pot identificar el nivell i el motiu d'aquesta incertesa.

El cicle de les nostres vides fa que es produeixin aquests moments. I davant d'això, més enllà dels consells tradicionals que podem rebre individualment i col·lectivament, em permeto la llicència d'adreçar-vos mitjançant aquest breu article un impuls d'actitud positiva. Paraules que totes elles ens han de fer sentir que paga la pena mirar endavant.

Somni, repte, esforç, desig, objectiu, satisfacció, aspiracions, il·lusió, imaginació, desafiament, estimulació, fita, impuls, creativitat, força, empenta, ímpetu, energia, il·limitat, vigor, dinàmica, intensitat, al·licient, diversió, alegria, felicitat, satisfacció, gaudir, entusiasme, vitalitat, plaer, viure, fruir, diversió, assaborir, passió, fervor, goig, joia.

En el nostre dia a dia, utilitzem un vocabulari positiu que ens doni esperança i que ens faci avançar cap a alternatives constructives.

CARMELA FORTUNY és tinenta d'alcalde de Cultura