Benvinguda molèstia


  • Comparteix:

ariadna.sierra

Ariadna Sierra

Regidora de la CUP


Publicat: el 12/abril
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A inicis d'aquest mes podíem veure com el govern, encapçalats per l'alcalde amb pala a la mà, celebraven i col·locaven la primera pedra d'un nou aparthotel amb més de 400 habitacions situat davant de la farmacèutica Boehringer, al costat de la carretera de Rubí. El nou projecte hoteler ha estat promocionat pel govern d'aquesta ciutat, al·legant que aquest ajuntament treballa de manera constant per crear les condicions adequades perquè les empreses puguin créixer i prosperar a la nostra ciutat.

Només a 300 metres d'aquest projecte turístic, que ja a la seva web parla de coliving i apartaments a partir de 600 euros, trobem els 16.000 metres quadrats de l'antiga discoteca Drinkking, la qual des de finals de 2022 va passar a ser de l'Ajuntament. Aquest terreny amb instal·lacions exteriors i interiors, i infraestructura musical a reaprofitar, que ara està abandonat podria suposar l'oportunitat de què, a l'espera d'un equipament millor, Sant Cugat pugui tenir una sala polivalent.

Una sala polivalent coberta i gran, amb capacitat suficient, per acollir aquelles activitats de petit i mitjà format destinats a la producció i oci musical per a bandes locals emergents, concerts de tota mena o activitats de diverses entitats i col·lectius del municipi, que fins ara han de dependre del bon temps, de l'humor dels veïns i veïnes o d'una sala annexa que ja no dona més de si. La necessitat i reivindicació d'una sala polivalent ve de molt lluny, i vist que els plans de desenvolupament urbà pel nou barri de Ca n'Ametller no seran una realitat en un futur pròxim, com a CUP proposem, en una moció per al ple d'aquest mes, l'arranjament i l'habilitació d'aquest espai per destinar-lo a usos socials, culturals i musicals.

El que cal són projectes pels santcugatencs, que facin créixer i prosperar la xarxa d'entitats municipal, que treballin per fer possibles activitats que fomentin la cultura, el lleure i l'activitat musical com a eines de cohesió social, que de veritat aporten valor a la ciutat. I si el so de les guitarres dels grups de la Pua i Dissidència Sònica, el dels violins i acordions del Folkugat, el de la xaranga del cerca-tasques de Carnaval, el dels xotis dels assajos de gitanes o, en definitiva, el so de la gent celebrant la cultura del nostre poble acaba molestant als turistes, doncs que hi farem.

ARIADNA SIERRA és regidora de la CUP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.