Consells pràctics per comprar amb responsabilitat al Black Friday


  • Comparteix:

Eix de vianants / Foto: Cugat.cat

Eix de vianants / Foto: Cugat.cat

Setmanes abans de la campanya de Nadal hi ha el recentment instaurat, però popular ja, Black Friday. L'anomenat 'divendres negre' ha passat de celebrar-se un dia, el 29 de novembre, a allargar-se tota una setmana. És per aquest motiu que la psicòloga del centre Panta-Rei Viviana Alzate ha visitat l'espai 'Benestar emocional' del 'Sant Cugat a fons' amb consells pràctics per evitar les compres compulsives en aquests dies de descomptes.

ESCOLTA-HO

La psicòloga ha comentat la importància de 'conèixer els nostres límits' i 'treballar l'autocontrol' davant el 'bombardeig de descomptes'. Cal valorar què necessitem realment en lloc de 'comprar per comprar'. Alzate ha destacat que, de totes maneres, 'no és dolent aprofitar els descomptes'.


Viviana Alzana

L'autocontrol té en compte els límits. Hem de pensar 'fins on podem arribar i què pot passar si em passo del límit'. Si tinc 100 euros i me'n gasto 200, d'on estic restant aquests 100 euros de més? L'autocontrol també és evitar la calor del moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.