El candidat popular passa pel plató / Foto: Cugat.cat

El candidat popular passa pel plató / Foto: Cugat.cat

  • Martí González
  • | el 15/mai/19

L'alcaldable del PP, Álvaro Benejam, aquest dijous al cicle d'entrevistes electorals

El candidat del PP, Álvaro Benejam, protagonitzarŕ aquest dijous la sisena entrevista electoral de Cugat.cat de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. L'entrevista, que té una durada de mitja hora, es podrŕ seguir en directe a partir de les onze del matí a través de la rŕdio, al 91.5 FM i per Internet. També es farŕ seguiment a través de Twitter.

És la primera vegada que Benejam, president del PP de Sant Cugat, serŕ l'alcaldable dels populars, ja que als darrers comicis locals va ser el número 2 de la candidatura de Jordi Carreras. Quan Carreras va renunciar a l'acta de regidor arran de la desfeta electoral, Benejam va esdevenir portaveu del grup municipal. En la convocatňria electoral de 2015, els populars van passar de ser la segona formació del ple, amb quatre regidors, a ser l'última amb un de sol.

El santcugatenc també va substituir Carreras al capdavant del PP, presidčncia que va revalidar el 2017 per unanimitat. Regidor des de 2011, Benejam té 44 anys, estŕ casat i té dos fills. És advocat, especialitzat en dret mercantil i concursal. Exerceix com advocat des de 2001, sent soci i director del seu despatx. És afiliat des del 2008 del PP i es va vincular a la formació com a militant 10 anys abans.

Benejam anirŕ acompanyat com a número 2 a les eleccions municipals per l'exregidor de la formació Alfredo Bergua. A més, la llista popular incorpora com a noms destacats a les seves files al número 6 el president de Nuevas Generaciones a la ciutat, Ignacio Rigau, i al 16 l'exregidor d'UDC Xavier Tizón. La candidatura la tanca el també exregidor i expresident local del partit Jordi Carreras.

Tota la informació sobre les eleccions municipals del 26 de maig la podrŕs trobar a l'especial de Cugat.cat.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat