Pere Soler i Carlos Prieto, al Celler Modernista / Foto: Cugat Mèdia

Pere Soler i Carlos Prieto, al Celler Modernista / Foto: Cugat Mèdia

  • Sergio Morales
  • | el 17/mai/23

'És una notícia molt trista'. És el que ha dit l'alcaldable del PSC, Pere Soler, sobre la proposta del departament de Salut per fer a Sant Cugat un equipament hospitalari d'alta resolució. El socialista aposta per 'seguir reivindicant un hospital de referència per la zona més deprimida de l'Estat quant a serveis sanitaris', en referència a l'àrea de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. Soler ho ha dit aquest dimecres en una atenció als mitjans aprofitant la visita del delegat del govern espanyol a Catalunya, Carlos Prieto. El candidat a l'alcaldia també ha posat sobre la taula la proposta per fer un tancament amb vidre del Celler Modernista, amb 'un projecte no agressiu i que mantingui l'essència'.

Prieto ha repassat alguns problemes que, des de Madrid, han de gestionar perquè suposin millores per a Sant Cugat. Les negociacions per millorar les instal·lacions de la Policia Nacional, els tràmits perquè Sant Cugat disposi d'una tresoreria de la Seguretat Social i els passos per fer possible l'intercanviador de FGC i Renfe a Volpelleres són alguns dels temes que estan a les carpetes del delegat.

En tot cas, tant Soler com Prieto han reivindicat que "el més urgent" ja es troba en vies de solució, en referència a la instal·lació de pantalles acústiques a la B-30 i l'AP-7 al pas per Sant Cugat. De moment, està prevista després de l'estiu la instal·lació d'aquests elements a Mira-sol; ara la batalla passa perquè s'estudiï la instal·lació també al pas per Valldoreix.

Pere Soler

No em sembla una bona notícia. Hem de continuar reivindicant l'hospital de referència per a la zona més deprimida de l'Estat quant a equipaments sanitaris.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat