L'alcaldable Ramon Gutiérrez i la diputada Mar Garcia Puig / Foto: En Comú Podem

L'alcaldable Ramon Gutiérrez i la diputada Mar Garcia Puig / Foto: En Comú Podem

  • Redacció
  • | el 24/mai/23

Sant Cugat En Comú Podem (ECP) aposta per desfer el conveni amb Mútua Terrassa i que la gestió dels centres sanitaris que gestiona (entre ells els CAP i els consultoris de Sant Cugat) sigui pública. La candidatura que encapçala Ramon Gutiérrez ho ha posat de manifest aquest dimecres en una atenció als mitjans davant del CAP Sant Cugat, on ha criticat els temps d'espera per a intervencions i consultes, així com que hi ha 'unes urgències col·lapsades any rere any'. ECP aposta per la gestió pública, ja que considera que Mútua Terrassa 'és una empresa que genera beneficis precaritzant els serveis que financem amb diners públics'.

La formació ha aprofitat la trobada per qüestionar la proposta de Salut de fer un hospital lleuger a Sant Cugat. "Que vingui el conseller de Sanitat a la comarca i prometi, de forma electoralista, un hospital d'alta resolució no és la solució a cap problema", ha lamentat l'alcaldable.

A la trobada també ha participat la diputada al Congrés Mar García Puig, que ha reivindicat la importància de posar el focus sobre la salut mental: "La salut no és simplement manca de malaltia, ha de significar benestar". En aquest sentit, una de les propostes d'ECP és que durant el proper mandat cada institut de Sant Cugat compti amb un psicòleg que atengui l'alumnat.

NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat