Quins són els millors tŕpers per als nostres ŕpats?

Descobrim quins s'adapten millor a les nostres necessitats

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mčdia

Serveis

Publicat el 7/abr/21 per Mireia Capdevila

L'ús dels tŕpers cada vegada estŕ més estčs com a conseqüčncia dels horaris laborals i una major conscienciació mediambiental. Molts es decanten per aquests recipients per poder menjar com a casa, estalviar o, simplement, per evitar els sistemes d'un sol ús. Quina és la millor opció en funció de l'ús que en donarem? La botiga Cuinetes de Sant Cugat dona algunes indicacions per poder triar tŕper entre la gran varietat que hi ha al mercat.

Vidre
Si el que volem és que el tŕper es pugui escalfar al microones o al forn, tenim dues opcions amb varietat de mides: Iris o Luminarc. Dos models amb cos de vidre i tapa hermčtica de plŕstic que també es poden posar al congelador.

Cugat Mčdia

Tŕpers de vidre / Foto: Cugat Mčdia


Silicona
Tanmateix, una altra opció és el recipient de silicona de Lékué, que pot transportar sňlids i líquids, i es pot posar al microones, al forn i al congelador. A més, grŕcies a la seva varietat de mides, es pot fer servir per conservar aliments a la nevera. De la mateixa casa Lékué, trobem la bossa reutilitzable, que es pot fer servir com a alternativa a les bosses de plŕstic d’un sol ús. Amb tres mides diferents i de tancat hermčtic, aquesta opció es pot posar al microones i a la nevera.

Cugat Mčdia
Tŕpers de silicona / Foto: Cugat Mčdia


Hermčtics
També, hi trobem els tŕpers hermčtics Valira de diversos colors i mides. Aquests poden anar al microones i al congelador fins a -20 graus.

Cugat Mčdia
Tŕpers hermčtics / Foto: Cugat Mčdia