Claus per muntar un bon espai de teletreball

La pandèmia posa l’accent en les condicions de feina que tenim a casa i en fa replantejar la importància


  • Comparteix:

Què puc fer per millorar el meu espai de teletreball? / Font: Adobe Stock

Què puc fer per millorar el meu espai de teletreball? / Font: Adobe Stock

L'auge del teletreball arran de la situació sanitària ha posat el focus en les condicions de treball a casa. Segons Xavi Delgado, gerent de la botiga de material d'oficina Q-Printing, 'la gent se n'ha adonat que val la pena invertir en una bona taula o una bona cadira, per exemple'. Aquest santcugatenc destaca que 'la primera onada va ser una bogeria, perquè hi havia gent que no tenia ni impressora a casa'.

Q-Printing
Q-Printing està a l'encreuament entre l'avinguda Lluís Companys i el carrer Martorell / Foto: Q-Printing


Claus per la tria de bon mobiliari
L'elecció del material dependrà, fonamentalment, de la quantitat d'hores que invertim en aquest espai. Hi ha diferents tipus de cadires, des d'aquelles amb reixeta al respatller perquè siguin transpirables fins a ergonòmiques. "Hi ha cadires pensades per treballar moltes hores al dia i n'hi ha d'altres més econòmiques pensades per espais de treball més curts", explica Delgado.

Pel que fa a la taula, hem de tenir present que ens ha de permetre recolzar els colzes en una posició natural, "buscant la relació òptima entre taula, cadira i cos". Com que l'altura de les taules és força estàndard, Delgado recomana ajustar les altures a les nostres necessitats elevant o baixant la cadira i buscant altres mecanismes com un elevador per la pantalla de l'ordinador.

Benestar per a petits i grans
Delgado recorda que els infants també necessiten un espai còmode per poder treballar i fer els deures o les classes online. Recalca altra vegada que la inversió depèn en bona mesura de les hores dedicades en aquest espai. "La il·luminació és molt important i les cadires còmodes també", destaca.

Material d'oficina
Material d'oficina / Foto: Q-Printing



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.