TAEKWONDO: Erika Castanyeda prepara l'asalt al Campionat d'Espanya al CAR de Sant Cugat

Publicat el 13/gen/05 per David Rodriguez

La taekwondoka santcugatenca, Erika Castañeda, es prepara al CAR de Sant Cugat per disputar el Campionat d'Espanya, que tindrà lloc del 4 al 6 de febrer a Madrid. Castañeda, que està molt motivada després d'acabar el 2004 com a campiona de Catalunya, espera tenir opcions de victòria.

Queden només vint-i-tres dies perquè es disputi el Campionat d'Espanya de Taekwondo. Una de les participants a la categoria superlleuger serà la santcugatenca, Erika Castañeda, que a priori, parteix com una de les favorites per emportar-se el títol. Castanyeda la temporada passada va guanyar el campionat, però en una categoria menys. Per aquest motiu i perquè ve de guanyar el Campionat de Catalunya del passat desembre, Castañeda serà, de ben segur, una de les candidates al triomf.

Castañeda parla del campionat de Catalunya i diu que va ser molt important per ella acabar l'any amb una victòria com aquesta.

Erika Castanyeda

Guanyar el Campionat de Catalunya va ser molt important.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La santcugatenca ha descansat uns dies durant les festes de Nadal, però no ha perdut la forma, ja que ha continuat entrenant-se amb el seu equip. Ara, però, comença per a Castañeda la veritable preparació per aquest Campionat d'Espanya a Madrid. La mateixa taekwondoka parla sobre aquest tema.

Erika Castanyeda

M'estic preparant molt fort per aquest Campionat d'Espanya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb els darrers resultats i amb els entrenaments, Castañeda millora dia a dia. La santcugatenca explica com es troba en aquests moments tant físicament com anímicament.

Erika Castanyeda

Em trobo bé per afrontar aquest campionat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La rival més perillosa per Castañeda serà la basca Ivone Layana, l'actual campiona del pes superlleguer.