El Junior venç la Universidad de Sevilla i és a dos punts de ser a play-off

Andrea Puig i les seves companyes són a tocar del play-off / Font: Junior

El Junior femení d'hoquei herba venç amb comoditat la Universidad de Sevilla (5-2) en el primer dels dos partits que juga aquest cap de setmana a la Divisió d'Honor. Les de Joan Vidal es mantenen quartes i tenen a tocar la classificació matemàtica per al play-off, que podrien aconseguir si guanyen l'Alcalá aquest diumenge en el segon partit de la doble jornada. Stephanie Riordan s'ha estrenat de cara a porteria amb el Junior fent el cinquè gol.

Primer pas fet. El Junior afrontava aquest cap de setmana conscient que si vencia els dos partits obtindria forma matemàtica el bitllet per al play-off. I en el primer dels enfrontaments ha demostrat aquesta actitud, sobretot en una segona part de la qual Joan Vidal, tècnic del Junior, s'ha mostrat especialment satisfet. Molt diferent ha estat, però, la primera part. De fet, les coses no han començat bé per a les locals, que han vist com les visitants s'avançaven en el marcador. Ràpidament, però, la Universidad de Sevilla s'ha vist superada per les blau-i-negres, que mitjançant Andrea Puig, Anna Gil i Maria Romagosa han capgirat el marcador col·locant el 3-1. Just abans del descans, les sevillanes han retallat distàncies, però una gran segona part ha demostrat la superioritat del Junior respecte el cuer. Jennifer Plass ha fet el quart, i el cinquè ha servit perquè el nou fitxatge del Junior, l'australiana Stephanie Riordan, s'estrenés com a golejadora blau-i-negre. El tècnic local, Joan Vidal, destaca el canvi entre el primer i el segon temps.

Joan Vidal

La primera part bastant malament, la segona part molt millor, molt més atentes.

Amb aquesta victòria el Junior suma 27 punts, a sis del Polo. Si després del partit de demà es manté aquesta distància, el Junior serà matemàticament equip de play-off per al títol.