ATLETISME: Oriol Cascalló guanya per sisena vegada la Cursa Popular de La Floresta

Publicat el 18/jul/05 per Carme Reverte

Per sisena vegada consecutiva, Oriol Cascalló ha estat el guanyador absolut de la Cursa Popular de la Floresta, disputada el cap de setmana en el marc de la Festa Major del districte. Carles Gorgas, ha estat guardonat amb el premi al millor corredor florestà. La prova, amb 140 inscrits, ha superat la xifra registrada l'any passat.

Un any més, i ja van sis, l'atleta santcugatenc Oriol Cascalló s'ha fet amb el primer lloc de la Cursa Popular de La Floresta. Amb un crono de 15 minuts i 17 segons Cascalló n'ha tingut prou per completar els 4 quilòmetres i mig del recorregut, que engunay ha tingut una agradable variació a la sortida. Xavi Sants, representant de la comissió de festes, explica que els corredors han agrait la sortida d'aquest any.

Xavi Sants

Aquesta any hem fet una variació per suavitzar la sortida que els participants han agraït.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Cascalló ha tornat a repetir triomf, però aquest any no ho ha tingut tan fàcil. Com declara Xavi Sants va tenir un rival dur que no el va deixar escapar fins els últims metres.

Xavi Sants

L'Oriol ha guanyat per sisena vegada però aquest cop no ha tingut tan fàcil.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El premi al primer corredor de La Floresta ha estat per Carles Gorgas que ha fet un temps de 16 minuts i 39 segons. L'organització de la Cursa ha lliurat altres premis a banda dels específics per categoria i sexe als corredors més grans i als més joves. Joaquim Gutierrez de 65 anys i Elvira Muntanyola amb 61 han estat guardonats i també Guillem Mangas de 5 i Núria Pons de 7.
Enguany la Cursa Popular de La Floresta ha registrat 140 inscrits, superant la xifra de l'any passat, dels quals 108 han arribat a la linia de meta.