El Karate Sant Cugat organitza la 9a edició del Ciutat de Sant Cugat

Imatge d'arxiu

Altres

Publicat el 11/mar/15 per Pedro Miserachs

El Club Karate Sant Cugat organitza aquest dissabte, de nou del matí a dues de la tarda, el 9è Torneig Ciutat de Sant Cugat al pav 3 de la Rambla del Celler. És un torneig en què s'esperen uns 500 karateques i que es disputarà en la modalitat de kata, tant de formació com de competició, des de categoria benjamí a absoluta.

La disputa del torneig coincideix amb el desè aniversari de l'entitat, que enguany tindrà uns 25 clubs vinguts de tot Catalunya. Dels 500 karateques que s'esperen, es calcula que uns 120 seran procedents del club santcugatenc i d'escoles de Sant Cugat.

A més de les exhibicions de kata dels karateques en formació, també es podrà veure competició de karateques professionals, alguns amb títols de campió de Catalunya i d'Espanya, fet que demostra el gran nivell del torneig, segons el director tècnic del Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez.

Salvador Álvarez

Hi ha la part de promoció i la de competició. En el mateix torneig tens tot, no hi ha més categories ni més nivell.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La competició es disputarà des de les nou del matí i es prolongarà fins a les dues de la tarda a les instal·lacions del pav 3 de la Rambla del Celler.