El millor pàdel català se cita al Circuit Absolut Audilegem al Club Esportiu Valldoreix

El club valldoreixenc acull la segona prova del circuit del 19 al 26 de maig


  • Comparteix:

Presentació del Gran Slam de pàdel / Foto: Cugat Mèdia

Presentació del Gran Slam de pàdel / Foto: Cugat Mèdia

La 14a edició del Super Gran Slam, màxima categoria del pàdel català, reunirà les millors parelles d'aquesta modalitat del 19 al 26 de maig al Club Esportiu Valldoreix. La competició es divideix en categoria masculina i femenina i amb premis en metàl·lic que arriben als 7.500 euros. Les finals estan programades per al diumenge 26 de maig a les 10 h, la femenina, i just després, la masculina. La presentació d'aquesta competició s'ha fet aquest dimarts al club valldoreixenc amb la presència del president de l'EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés, el vocal d'Esports, Ramon Segura, el president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, i el director esportiu de l'entitat, Roger Badia. L'entitat valldoreixenca també acollirà la Jornada del Pàdel Català el dissabte 25 de maig de 9 h a 14 h.

El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, ha destacat la importància d'acollir una competició com aquesta i on es podran veure els millors professionals del pàdel català. L'organització preveu una participació d'entre 270 i 300 parelles. Cada jugador disputa un mínim de dos partits i el preu de la inscripció és de 25 euros.

Inscriu-te AQUÍ.


Joan Carles Pradell

Aquest torneig posa el club al més alt nivell del pàdel català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.