L'esport universitari se cita a Sant Cugat per decidir el Campionat de Catalunya

Imatge d'arxiu de la competició de futbol sala al pav 2

Altres

Publicat el 12/mar/15 per Carme Reverte

Sant Cugat acull aquest dijous les finals del 30è Campionat de Catalunya Universitari, organitzat per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), amb la participació d'uns 40 equips i uns 800 esportistes de diferents universitats catalanes. La competició, que es jugarà en format de final a 4 durant tot el dia, es disputarà a les ZEM de la Rambla del Celler, la Guinardera, Can Magí, Jaume Tubau i Col·legi Europa.

Centenars d'esportistes universitaris se citen aquest dijous a la ciutat per decidir els campions de les diferents disciplines en què han competit tant a la primera com a la segona fase, que també s'han disputat a Sant Cugat. Ara, però, els equips es juguen el títol català d'handbol, bàsquet, volei, rugbi i futbol sala, tant en categoria masculina com femenina, i futbol 11 masculí i futbol 7 femení, en una única jornada, que començarà a les nou del matí i acabarà a les cinc de la tarda amb l'últim lliurament de premis.

El responsable de l'organització, Bruno Alesina, espera un dia amb molt bon amibient i no descarta la possibilitat de repetir Sant Cugat com a escenari d'una nova edició d'aquests campionats.

Bruno Alesina

Esperem una jornada molt entretinguda i molt competida. Tant l'Ajuntament com les empreses que porten les instal·lacions ens han tractat molt bé i clar que ho tindrem en compte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A l'acte de lliurament de premis, que tindrà lloc després de les respectives finals, està prevista l'assitència de rectors de les universitats catalanes i el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, així com la vicerectora de la Comunitat Universitària de la UIC, Belén Zárate, i el gerent, Alberto Canals.

La regidora d'Educació i Universitat, Esther Salat, i el regidor d'Esports, Xavier Tizón, rebran una placa per part de l'Esport Català Universitari en agraïment per la col·laboració i acollida de l'Ajuntament a aquests campionats.