Sant Cugat serŕ el centre mundial d'esport adaptat del 9 al 13 de novembre

Recepció a l'Ajuntament a la federació internacional de paralítics cerebrals al 2014

Altres

Publicat el 14/mar/16 per Joan Garcia

Sant Cugat acollirŕ del 9 al 13 de novembre l'assemblea general ordinŕria de la Federació Internacional de Paralítics Cerebrals (CPISRA) i la de la Federació Internacional de Futbol de Paralítics Cerebrals (IFCPF). 25 delegacions internacionals assistiran a aquesta cita que debatrŕ sobre les millores de l'esport adaptat arreu del món i la promoció de modalitats esportives per a persones amb més grau d'afectació motriu.

Sant Cugat tornarŕ a acollir una assemblea de la Federació Internacional de Paralítics Cerebrals després de l'experičncia al 2014. La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) organitzarŕ les dues assemblees a la nostra ciutat. El president de la Federació Internacional de Paralítics Cerebrals, Koos Engelbrecht, i la presidenta de la Federació Internacional de Futbol de Paralítics Cerebrals, Sandy Hermiston, encapçalaran els dos ens federatius.

Un dels debats més destacats serŕ a la Federació Internacional de Paralítics Cerebrals sobre la potenciació de l'eslŕlom en cadira de rodes com una modalitat esportiva de nivell internacional i paralímpica.