Sis clubs volen incorporar-se a la Carta Ètica del SantCugatCreix

La Carta Ètica del Sant Cugat Creix tindrà sis clubs nous al setembre

Altres

Publicat el 12/abr/16 per Joan Garcia

L'Handbol Sant Cugat, el Sant Cugat Esport, el Qbasket, el Futbol Sala Sant Cugat, el Club Muntanyenc i el Club Gimnàstica Artística Sant Cugat volen incorporar-se a la Carta Ètica de SantCugatCreix. El president de l'associació esportiva, Albert Salarich, creu que d'aquí a poques setmanes es farà l'adhesió i que al setembre començaran les sessions formatives per als tècnics i jugadors de les sis entitats.

La Carta Ètica vol ser referent per als esportistes, tècnics i directius dels clubs santcugatencs a través dels valors. El Volei Sant Cugat, el Club Rugby Sant Cugat, el Patí Hoquei, el Junior, el Mira-sol Baco, el Gimàstica Sant Cugat Esportiu, la UESC i la Fundació Paidós ja han rebut diferents formacions i entren a la recta final del procés.

El president de SantCugatCreix, Albert Salarich, destaca l'interès que han mostrat els sis clubs per adherir-se a la Carta Ètica.

Albert Salarich

Volem que en poques setmanes aquests clubs s'incorporin al projecte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Salarich creu que a principis de la nova temporada, al setembre, començarà el procés formatiu per als sis nou integrants de la Carta Ètica.

Albert Salarich

Volem començar a treballar molt aviat i planificar tota la feina prèvia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb l'adhesió d'aquests sis clubs, la Carta Ètica estarà integrada per 13 entitats.