La 6a Festa de la Infāncia torna a farcir Can Magí d'activitats per als més petits

La Festa de la Infāncia arriba a la sisena ediciķ

Altres

Publicat el 11/jun/16 per Dani Aguilā

La 6a Festa de la Infāncia, organitzada per la Penya Blaugrana Sant Cugat, tornarā a omplir la ZEM de Can Magí de diferents activitats per als més petits que van des de l'esport fins la cuina. La instalˇlaciķ es dividirā en cinc espais en quč els assistents podran dur a terme les propostes d'una festa que es durā a terme entre les deu del matí i les dues de la tarda, tot plegat amb entrada gratuīta.

A la zona A, que ocuparā la meitat del terreny de joc de Can Magí, hi haurā partits de futbol entre les escoles Gerbert d’Orlhac, CEIP Collserola, Thau Sant Cugat i Santa Isabel. A la zona B, que estarā encabida a l'altra meitat del camp de futbol, hi haurā una gimcana en quč es posarā a prova l'agilitat dels participants, un circuit organitzat per Teampartners.

A la zona C, davant dels vestidors, es repartiran sucs i entre les dotze i la una hi haurā l'actuaciķ de Ronald McDonald. A la zona D, que serā just al costat i on hi haurā el punt d'informaciķ de la Penya, és on es durā a terme la tasca més multidisciplināria: tallers d'anglčs i d'alemany, jocs de taula, tallers infantils i de jocs d'enginy, activitats de psicomotricitat per a nadons i la possibilitat de cuinar pizzes.

A la zona E hi haurā una atracciķ inflable, activitat que podran dur a terme els nens a partir de tres anys. La festa tancarā les seves portes a les 13:30 amb una festa d'escuma, motiu pel qual es recomana dur banyador i xancletes.