Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport al 2018 i 2019

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, al plató de Cugat.cat

Altres

Publicat el 3/oct/16 per Joan Garcia

Sant Cugat serà Ciutat Europea de l'Esport al 2018 i 2019. L'Associació Europea de Capitals de l'Esport (ACES) ha validat la candidatura santcugatenca. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha confirmat que s'organitzaran campionats internacionals de referència durant aquests dos anys a la ciutat.


MIRA-HO A CUGAT TV

Ser Ciutat Europea de l'Esport és un segell atorgat per l'ACES als municipis de menys de 500.000 habitants perquè generin un volum d'activitat esportiva i econòmica durant els dos anys en què es manté el reconeixement.

El segell de Ciutat Europea de l'Esport reconeix les polítiques esportives locals que contribueixen a millorar la salut dels seus habitants, a través de l'exercici i l’activitat física, i la transmissió de valors com el joc net i l'enfortiment del sentiment de pertinença a la comunitat. Aquest reconeixement implica una major visibilitat internacional per a les ciutats distingides i l'accés a diferents subvencions per a projectes de la Unió Europea en l'àmbit esportiu.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha explicat a Cugat.cat que s'organitzaran competicions internacionals amb l'ajuda de federacions i clubs de Sant Cugat.

Eloi Rovira

Tenim propostes de la Federació Esportiva de Paralítcs Cerebrals per organitzar un campionat internacional.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Mollet serà Ciutat Europea de l'Esport al 2017.